Ny padlesesong 2022

Publisert:

29. april 2022

Med sommeren i sikte ser vi frem til en ny og flott sommer med mange padleopplevelser. Med tilhold på Nøtterøy Familiecamping på Fjærholmen ligger Færder nasjonalpark som nærmeste nabo.

Vi elsker skjærgården og padlelivet, og deler våre erfaringer og kunnskap med deg.

Påbygning til grunnkurs

Færder Kajakk arrangerer påbygningskurs fra Introkurs til Grunnkurs Hav. Med Grunnkurs Hav får du en kickstart på kajakkpadlingen. Grunnkurs er ofte krav for å leie kajakk og delta på turer og arrangementer.
Vi elsker skjærgården og padlelivet, og deler våre erfaringer og kunnskap med deg.

Les mer…

Padletur hver onsdag

Hver onsdag legger vi ut på en guidet tur for nybegynnere som har gjennomgått introkurs eller tilsvarende. Du får låne kajakk, åre, spruttrekk og vest, og mulighet til å oppleve Nøtterøy- og Tønsbergs kyststripe fra kajakken.

Les mer…

Ta  med venner på tur

Padling er en herlig naturopplevelse, men også sosialt og moro å gjøre med familie og venner. Færder Kajakk tilbyr guidede turer. Ta med kollegaer, kundegrupper, kjæresten, kamerater eller venninnegjengen, barn og barnebarn, eller andre du vil dele opplevelser med.

Kontakt oss…

Lære rulla?

Ønsker du å lære grønlandsrulle, også kalt eskimorulle? Færder Kajakk har erfarne instruktører med kompetanse innen eskimorulle og tilbyr personlig trener (PT) der du er! Vi anbefaler PT-timer på tre timer. Du kan bestille en eller flere ganger, alene eller sammen med andre.

Kontakt oss…

Blir du fristet?

Motta vårt nyhetsbrev så er du aldri langt unna vannet!