Våre guider

Kajakk er for meg den beste kombinasjonen av trening og rekreasjon, sommer som vinter. Den ene dagen kan jeg dra ut en time kun for treningens skyld, neste dag kan jeg være ute i mange timer kun for å nyte sjø, natur, dyre- og fugleliv. Uansett om man er på tur eller skal ut å trene i kajakk, riktig teknikk er viktig. God teknikk dreier seg i stor grad om en ting; oppnå størst mulig fremdrift ved å bruke minst mulig kraft. Jeg gleder meg til å veilede deg til å få til akkurat det.


Om Truls

Truls satt seg i kajakk første gang for over 30 år siden. Han er utdannet idretts- og friluftslærer fra Høgskolen i Bø i Telemark. I tillegg har han en fordypning i marinbiologi.

Truls har jobbet ti år som lærer før han i 2005 startet Olympia Sport AS. Han har drevet med introkurs i kajakk i 20 år, først som kursansvarlig i Bull Ski og Kajakk, deretter hos Olympia Sport.

Truls har de siste årene hatt en forkjærlighet for surfskipadling, både i de store bølgene, men også på flattvann og i mosjonsløp. Han har blant annet padlet Vohandu Kajakk Marathon 100 km, vunnet Telemarkspadler’n 42 km og representert Norge i veteran VM i Surfski Frankrike 2019. 


Kvalifikasjoner

Autorisert kajakk- og kanoveileder, Høgskolen i Telemark.

Blir du fristet?

Motta vårt nyhetsbrev så er du aldri langt unna vannet!